Αδυναμία στο τζιν όλοι οι άνδρες έχουν! Αναμφισβήτητα είναι από τα πιο άνετα και πρακτικά παντελόνια, που φοριούνται σε κάθε περίσταση πλέον και με όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ωστόσο στην ανδρική μόδα δεσπόζουν κι άλλα ανδρικά παντελόνια που συνδυάζονται το ίδιο εντυπωσιακά με ανδρικά κοντομάνικα μπλουζάκια ή φούτερ, χωρίς να αλλάζουν το στυλ του outfit.

Ποια είναι τα ανδρικά παντελόνια που απαιτούν αναβάθμιση κάθε χρόνο;

Τζιν

Τα ανδρικά τζιν, κυριολεκτικά λιώνουν στην χρήση! Σίγουρα είστε κι εσείς ένας απ’ αυτούς που πέφτουν στην παγίδα και φοράνε κάθε μέρα το ίδιο denim παντελόνι με διαφορετικούς συνδυασμούς. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να το αναβαθμίζετε κάθε σεζόν και να επιλέγετε ένα νέο και φρέσκο σχέδιο.

Κρεμάστε στην ντουλάπα σας ένα κλασικό σκουρόχρωμο τζιν σε slimfit που θα κάνει τον χειμώνα σας πιο άνετο και πρακτικό!

Παντελόνι φόρμας

Το γυμναστήριο πολλοί εμίσησαν, την φόρμα ουδείς! Οι αθλητικές φόρμες με τα t-shirt, αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για τις ημέρες που έχετε ελεύθερο χρόνο και θέλετε να είστε άνετοι και δημιουργικοί. Επίσης αποτελούν την πιο διαδεδομένη επιλογή για την γυμναστική τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο. Επιλέξτε μία αθλητική φόρμα με λάστιχο στο κάτω μέρος για καλύτερη εφαρμογή. Πώς να την συνδυάσετε; Οι 3GUYS σας προτείνουν το t-shirt GOOFY THUG σε δύο αποχρώσεις που θα κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστική την προπόνησή σας.

Chinos

Για εσάς που ακολουθείτε έναdresscode λόγω επαγγέλματος, θέλετε να υιοθετήσετε ένα πιο classyoutfitή απλά θέλετε να ντυθείτε για μία πιο ιδιαίτερη περίσταση, επιλέξτε ένα chinos σε μπλε σκούρο ή σε άλλες αποχρώσεις που θα βρείτε στην ποικιλία των 3GUYS.

Πρόκειται για ένα ελαφρύ υφασμάτινο παντελόνι που δείχνει και είναι άνετο, χαρίζοντας στην στιγμή μία προσεγμένη εμφάνιση.

Περισσότερες αγορές: 3guys.gr