Ήρθε επιτέλους αυτή η εποχή που θα χαρείτε το φόρεμά σας, χωρίς να το κρύβετε με μία ζακέτα επειδή κρυώνετε, θα φορέσετε το λεπτό πουκάμισό σας, θα συνδυάσετε επιτέλους όπως σας αρέσει την παντελόνα σας και γενικά θα έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων στο στυλιστικό πάντρεμα των αγαπημένων σας outfits.
Θέλετε κι εσείς μία δόση ανανέωσης στην ντουλάπα σας; Αν ναι, στο online κατάστημα MissSimbolo σας έχουμε έτοιμες προτάσεις για να αγοράσετε σε πολύ καλές τιμές, με δωρεάν μεταφορικά και άμεση αποστολή στην πόρτα σας.
Ανοιξιάτικα αέρινα φορέματα
Εκτός από ένα χαρούμενο σχέδιο, σίγουρα εκτιμάτε πολύ και τα ανοιξιάτικα αέρινα φορέματα Μέσα στην άνεση γραμμή του μπορείτε να περπατάτε όλη μέρα, να κάθεστε με άνεση και να είστε μέσα στο ανοιξιάτικο κλίμα των ημερών.


 


Το εμπριμέ φόρεμα με βολάν στα μανίκια, ντεκολτέ και ζωνάκι στην μέση είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό ανοιξιάτικο σχέδιο που πρέπει να αποκτήσετε! Συνδυάστε το με γόβες, μοκασίνια, μπαλαρίνες ή ακόμα κι αν κρυώνετε φορέστε μποτάκια αστραγάλου. Βρείτε με 1 κλικτο αέρινο floral φόρεμα που θα σας αλλάξει τη διάθεσή.
Μπλούζες τουνίκ
Τόσο καιρό φοράγατε τα πουλόβερ και ξαφνικά αλλάζει ο καιρός και συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεμείνει από απλές μπλούζες τουνικ; Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να ενισχύσετε την συλλογή σας.


 


Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε ριχτές μπλούζες σε στυλ πουκαμίσας που φωτίζουν το σύνολό σας με το τζιν ή με άλλο παντελόνι. Φοριούνται όλη μέρα και είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε και να τελειώσετε τη μέρα σας. Βρείτε εύκολα και γρήγοραμία μπλούζα σε ρομαντικό στυλ!
Γυναικεία παντελόνια


 

Θέλετε να αφήσετε λίγο στην άκρη το μακρύ τζιν ή τα μαύρα σας basic παντελόνια; Φορέστε ένα ψηλόμεσο χρωματιστό με λεπτό ύφασμα, σε άνετη γραμμή και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τοπάκι! Ένα τέλειο ανοιξιάτικο look που θα επιλέγετε ξανά και ξανά. Βρείτε το χακί παντελόνι, εδώ.
Ακόμα να ξεκινήσετε τις αγορές σας; Δείτε περισσότερα γυναικεία ρούχα MissSimbolo,, σήμερα κιόλας!