Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τμήματα και σχολικές μονάδες σε όλη τη χώρα εξαιτίας κρουσμάτων κοροναϊού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Δεκάδες τμήματα ή και ολόκληρες σχολικές μονάδες έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ ο ΕΟΔΥ βλέποντας την εικόνα με τα απανωτά λουκέτα στα σχολεία έστειλε νέο επικαιροποιημένο έγγραφο με οδηγίες σχετικά με τη διαχείριση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.
Αρκετά τμήματα αλλά και σχολικές μονάδες προστίθενται καθημερινά στον κατάλογο του υπουργείου Παιδείας με αυτά που μένουν κλειστά εξαιτίας κρουσμάτων κοροναϊού .
Η πλειονότητα των σχολικών μονάδων και τμημάτων στα οποία έχει μπει λουκέτο βρίσκονται στην Αττική, όπου εντοπίζονται και τα περισσότερα κρούσματα της πανδημίας του κοροναϊού. Ωστόσο υπάρχουν αρκετά τμήματα και σχολεία τα οποία παραμένουν κλειστά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι κλειστές είναι όλες οι σχολικές μονάδες της Πέλλας έως τις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ τις τελευταίες ώρες προστέθηκαν στον κατάλογο του υπουργείου Παιδείας τμήματα σε λύκεια της Καστοριάς και των Τρικάλων.

Δείτε όλη τη λίστα με τα σχολεία και τα τμήματα που είναι κλειστά 

(in.gr)