Πληροφορίες ότι ένα από τα άτομα που εξετάζονταν ως πιθανοί συνεργοί του 23χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία του Αλκη, έχει διαφύγει στην πατρίδα του προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, δημοσιεύουν ιστότοποι στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival, 20χρονος Αλβανός που από νεότερες ενδείξεις φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού, πέρασε χθες τα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη και ενώ, κατά τις ίδιες πηγές, χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον είχαν ταυτοποιήσει.
Ακολούθησε, κατά την ίδια πηγή, αναζήτηση του ονόματός του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. από την οποία προέκυψε ότι ο φερομενος ως συνεργός είχε το βράδυ της Πέμπτης ταξιδέψει για την Αλβανία.
Ο 20χρονος είναι στενός φίλος του συλληφθέντος Αλβανού. Οι δύο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών. Σύμφωνα με το thestival, τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης.
Φόβους για «διαφυγή» πιθανών συνεργών του 23χρονου εξέφρασε και ο δικηγόρος Αλ. Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των θυμάτων της επίθεσης, δηλώνοντας:
«Προσωπικά, φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους ή τους έχουν φυγαδεύσει ήδη στην Αλβανία και ψάχνουν να τους βρουν στην Ελλάδα. Θα φανεί αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ