Για την επάρκεια και την έγκαιρη τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια των καταστημάτων φροντίζουν τα σούπερ μάρκετ και οι βιομηχανίες. Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος ECR Hellas, στον οποίο συμμετέχουν ως μέλη όλες οι εταιρείες του Λιανικού Εμπορίου / αλυσίδες Super Markets καθώς και όλοι οι σημαντικοί Προμηθευτές / Βιομηχανίες.
Ο σύνδεσμος εκφράζει τη δέσμευση του κλάδου  και των μελών του, για την απρόσκοπτη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας και ανατροφοδοσίας της αγοράς, σημειώνοντας πως «όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της Κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ και παράλληλα φροντίζουμε για την επάρκεια και έγκαιρη τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.
Ο σύνδεσμος αναφέρει ακόμη ότι οι επιχειρήσεις-μέλη του «έχουν αποδείξει αρκετές φορές ότι έχουν γερά αντανακλαστικά, έτσι και σ’ αυτές τις παράξενες - δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται, προσπαθούν ακούραστα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών».
Κλείνοντας καλεί όλους να συμμορφωθούν στα μέτρα που ανακοινώνονται και συνιστά «σύνεση και ηρεμία».

ethnos.gr