Μετράτε αντίστροφα τις μέρες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς; Ανυπομονείτε να βρεθείτε και πάλι με τους συμμαθητές σας και να μοιραστείτε μαζί τους όλα όσα ζήσατε στις καλοκαιρινές σας διακοπές;

Γράφει η Νεκταρία Βαρσαμή-Πουλτσίδη

Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, μια επίσκεψη στα βιβλιοπωλεία Nakas Book House σε Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα και Λάρισα θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά στη νέα σχολική χρονιά.

Δεκάδες σχολικές τσάντες (σακίδια και trolley) με τους αγαπημένους σας ήρωες και όλες οι νέες συλλογές των επώνυμων brand για τον παιδικό σταθμό, το προνήπιο, το νηπιαγωγείο και το σχολείο.

Επώνυμες σχολικές τσάντες για όλες τις τάξεις του δημοτικού με τους αγαπημένους σας ήρωες, σε απίθανα χρώματα και τα πιο ευφάνταστα σχέδια, σας περιμένουν για να επιλέξετε τις δικές σας. Polo, Must, Diakakis, No Fear, Giovas, Santoro, Lego, Skip Hop & Χάρτινη Πόλη.

Διαλέγεις σχολική τσάντα🎒...διαλέγεις και δώρο! Με κάθε αγορά σχολικής τσάντας έχεις δώρο κασετίνα ή τετράδιο έκπτωση 15% για αγορές χαρτοσχολικών ειδών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του βιβλιοπωλείου: https://www.nakasbookhouse.gr/content/back-school-2024

Οι έφηβοι των τάξεων του Γυμνασίου και Λυκείου θα βρουν τα πιο trendy  σχέδια σε σακίδια για να ξεχωρίζουν σε όλες τις δραστηριότητες.

Θα συνδυαστούν τέλεια με κασετίνες μονές, διπλές, γεμάτες, σε μονοχρωμίες, με ήρωες, σε μοντέρνα αλλά και vintage σχέδια  

Για τους μαθητές των πρώτων τάξεων, αλλά και… τους γονείς τους θα βρείτε για το καθημερινό κολατσιό στο σχολείο ή το γραφείο φανταστικά τάπερ, παγούρια, θερμός και τσάντες φαγητού.

Για να γεμίσετε τα σακίδια και τις κασετίνες σας θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε μολύβια, απλά και μηχανικά, στυλό, γόμες και ξύστρες, και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στη σχολική σας λίστα.

Τετράδια απλά, με αγαπημένους ήρωες, κλασικά, αλλά και σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, ετικέτες, καλύμματα βιβλίων, αυτοκόλλητα, σελιδοδείκτες, ντοσιέ, φακέλους για τις εργασίες σας, φωτοτυπικό χαρτί και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

Για τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες υπάρχουν πολλά και διαφορετικά μπλοκ ζωγραφικής χειροτεχνίας, Χαρτόνια σε όλα τα χρώματα, κόλλες, και ψαλιδάκια. Ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, κηρομπογιές, λαδοπαστέλ, πλαστελίνες, καμβάς, παλέτες και πινέλα. Εσείς βάζετε μόνο την έμπνευση!

Οργανώνοντας τη σχολική λίστα, είναι απαραίτητη μια επίσκεψη στο αγαπημένο βιβλιοπωλείο Nakas Book House, το μέρος όπου οι ανάγκες κάθε μαθητή καλύπτονται με ποικιλία και ποιότητα. Από τετράδια και στυλό, μέχρι σχολικά βιβλία και βοηθήματα, το βιβλιοπωλείο προσφέρει όλα τα απαραίτητα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς με επιτυχία. Με την εξειδικευμένη βοήθεια του προσωπικού, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να προμηθευτούν ό,τι χρειάζονται, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και οργανωμένη επιστροφή στα θρανία.

Η νέα προσφορά του βιβλιοπωλείου Nakas Book House κάνει την προετοιμασία για τη σχολική χρονιά ακόμα πιο προσιτή και εύκολη. Με την αγορά ενός ξενόγλωσσου σετ βιβλίων, μπορείτε να εξασφαλίσετε επιπλέον έκπτωση 5% στο δεύτερο σετ, είτε πρόκειται για την ίδια είτε για διαφορετική ξένη γλώσσα. Αυτή η προσφορά είναι ιδανική για οικογένειες με αδέρφια που μαθαίνουν διαφορετικές γλώσσες ή για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γλωσσικές τους γνώσεις. Η έκπτωση ισχύει αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα, καθιστώντας την επίσκεψή σας ακόμα πιο συμφέρουσα και απολαυστική.

Είσαι φοιτητής! Ακόμη ένας λόγος να επισκεφθείς τα βιβλιοπωλεία Nakas Book House και να επωφεληθείς από τις εκπτώσεις, καθώς έχεις έκπτωση 10% σε όλα τα είδη!

Γιατί και φέτος το πρώτο κουδούνι της Σχολικής Χρονιάς χτυπάει στα βιβλιοπωλεία της αλυσίδας NakasBookHouse. Τον απόλυτο προορισμό και… για τους μαθητές!

Όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές, απίστευτες επιλογές για όλες τις ανάγκες και τα γούστα, προσωπικό πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει, εκπλήξεις, δώρα και επιλεγμένες εκπτώσεις.

Χωρίς δεύτερη σκέψη επισκεφτείτε το βιβλιοπωλείο Nakas Book House για να επιλέξετε όλα όσα χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά. 

Μην αμελήσετε να ρίξετε και μια ματιά στα βιβλία τους. Υπάρχουν χιλιάδες βιβλία που υπόσχονται να σας κρατήσουν φανταστική συντροφιά μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου! Αλλά και να βοηθήσουν τους μαθητές τις πρώτες ημέρες του σχολείου και στη συνέχεια να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και απαιτήσεις της τάξης τους.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Για τις ανάγκες της συγγραφής του άρθρου, επισκεφτήκαμε το βιβλιοπωλείο Nakas Book House στο εμπορικό κέντρο Fashion City στη Λάρισα.

Συγγραφέας, αρθρογράφος