Aπογοητευτική εμφάνιση και εντός έδρας ήττα για την ΑΕΛ από τον πρωτοπόρο Αρη με 3-0. Οι "βυσσινί" παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και πρέπει να βελτιώσουν την εικόνά τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το ματς δεν ήταν καλό και οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ο Άρης άνοιξε, όμως, το σκορ στο 18’ με ωραία κεφαλιά του Μάνου, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Σάκιτς από τη δεξιά πλευρά. Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι κιτρινόμαυροι διατήρησαν τον έλεγχο και το πρώτο μέρος έληξε 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε θεαματικά. Η ΑΕΛ είχε κάποιες αξιόλογες προσπάθειες, όπως αυτή με τον Φιλίπ στο 61', αλλά όποτε χρειάστηκε ο Σιαμπάνης αντέδρασε σωστά.
Στο 63' ο Άρης πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Γκαρσία, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε μετά από χρήση VAR, με το σκεπτικό ότι ο Μπερτόγλιο, που ήταν όφσαϊντ, επηρέαζε τη φάση.
Η φάση ήταν δύσκολη, αλλά η απόφαση φαίνεται να ήταν σωστή. Στο 68' ο Άρης έχασε διπλή ευκαιρία με Μάνο και Ροζ, αποτυγχάνοντας να τελειώσει το ματς.
Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, ο Μάνος πέτυχε το δεύτερό του γκολ, σφραγίζοντας τη νίκη των κιτρινόμαυρων. Ο Άρης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το υπέροχο γκολ του Σίλβα στις καθυστερήσεις (3-0) και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη αγωνιστική συνέπεια.
Ο διαιτητής Κατσαντώνης (Ημαθίας) έδειξε κίτρινη κάρτα τους Κωστή, Σπαρβ, Μούζεκ.
ΑΕΛ: Ναγκί, Ηλιάδης (52' Τόρζε), Σπαρβ (80' Γλυνός), Φιλίπ, Ντουρμισάι, Πλατέλλας (52' Πινακάς), Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Τρούγιτς, Κωστή (52΄Γκαζάλ).
ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Γκάνεα, Ροζ, Δεληζήσης, Σάκιτς, Σάσα (69' Κάτσε), Ματίγια, Γκάμα (77' Μαντσίνι), Γκαρσία (90' Μπαγκαλιάνης), Μπερτόγλιο (69' Σίλβα), Μάνος (77' Λόπεθ).
Η βαθμολογία:
Ολυμπιακός 22 (8 αγ.)
Άρης 22 (9 αγ.)
ΠΑΟΚ 21 (9 αγ.)
ΑΕΚ 19 (8 αγ.)
Βόλος 13 (9 αγ.)
Ατρόμητος 13 (10 αγ.)
Αστέρας Τρίπολης 12 (9 αγ.)
Παναθηναϊκός 12 (10 αγ.)
ΟΦΗ 12 (10 αγ.)
ΠΑΣ Γιάννινα 9 (10 αγ.)
Απόλλων Σμύρνης 6 (9 αγ.)
ΑΕΛ 6 (9 αγ.)
Παναιτωλικός 4 (10 αγ.)
Λαμία 2 (8 αγ.)

makthes.gr