Το εκτεταμένο rotation που έκανε η ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν την εμπόδισε να περάσει πολύ εύκολα από το Πανθεσσαλικό, όπου επιβλήθηκε με 3-1 του Βόλου, για την 20ή αγωνιστική της Super League.
Από τους παίκτες που έβαλε στην αρχική ενδεκάδα ο Καρέρα, οι τρεις πέτυχαν το «παρθενικό» τους γκολ στην εφετινή Super League. Ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ έκανε και ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο οποίος έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο από πλευράς ετοιμότητας.
Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης ξεκούρασε τους περισσότερους πρωτοκλασσάτους παίκτες της ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (26/1) με τον Ολυμπιακό καθώς δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους οι Μάνταλος, Ολιβέιρα, Λιβάγια, Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς.
Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Οικονόμου στο 9΄ μετά από κόρνερ του Λόπες, ο Αλμπάνης έδωσε στην Ένωση προβάδισμα δύο τερμάτων στο 25΄ μετά από αντεπίθεση και σοβαρό λάθος του Φεράρι, ενώ το 0-3 έγραψε το Κλωναρίδης στο 52΄ από νέα ασίστ του Λόπες.
Ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση των 90, ο Γκουαροτσένα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στην πρώτη (!) τελική προσπάθεια της ομάδας του Βόλου.

naftemporiki.gr