Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) μπορεί να έχει πάρα πολλά χρόνια στους στίβους ποτέ όμως δεν είχε αγωνιστεί σε κλειστό στίβο! Η 36χρονη Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια «μπήκε» σήμερα για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα βάδην σε κλειστό στίβο και με την πρώτη της εμφάνιση συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000μ βάδην κλειστού στην κατηγορία γυναικών. Το χρονόμετρο σταμάτησε στα 12.27.18 και φυσικά πολύ καλύτερο από το 12.35.16 της Δέσποινας Ζαπουνίδου που είχε πετύχει στη διάρκεια του πρωταθλήματος κλειστού στίβου στις 8 Φεβρουαρίου 2014.
«Με φόβιζε ο στίβος στον κλειστό στίβο, έτσι όπως είναι οι στροφές μου δημιουργούσαν πρόβλημα και πίστευα ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Τελικά αποδείχτηκε ότι όταν έχεις θέληση και η προετοιμασία είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο βγαίνουν καλές επιδόσεις.
Αυτή την εποχή προετοιμάζομαι για τα 20χλμ και αποφασίσαμε με τον προπονητή μου να πάρω μέρος στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας στη σημερινή ημερίδα.
Είναι το πρώτο ρεκόρ στην καριέρα μου και ο πρώτος μου αγώνας σε κλειστό στίβο.
Με τον προπονητή μου, Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο έχουμε άψογη συνεργασία αυτούς τους τρεις μήνες που είμαστε μαζί και θέλω να τον ευχαριστήσω.
Στη συνέχεια θα πάρω μέρος στους Βαλκανικούς ενώ προετοιμάζομαι με στόχο βέβαια το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.»       

segas.gr