Εδώ και ημέρες ήταν κοινό μυστικό ότι ο Περικλής Αμανατίδης κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νέος τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών ο Μακεδόνας τεχνικός έχει προχωρήσει, ήδη, σε προφορική συμφωνία με τους «κυανέρυθρους» και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να πιάσει δουλειά στα Τρίκαλα.

Το όνομα του Περικλή Αμανατίδη έχει θετική απήχηση στους Τρικαλινούς φιλάθλους που τον κρίνουν από τις δύο άκρως επιτυχημένες προηγούμενες θητείες του στην ομάδα και σίγουρα η διαφαινόμενη έλευσή του και θα φέρει κλίμα ικανοποίησης.

Αλλά παράλληλα θα δώσει ένα ισχυρό χαρτί στον ΑΟΤ για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Football League, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή που ξέρει πολύ καλά τα κατατόπια του πρωταθλητισμού.

Ο Αμανατίδης βέβαια, δεν έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Football League.

Για τους Βολιώτες προέχει να κλείσει το θέμα του προπονητή, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να συζητούν πρώτα με τον Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος οδήγησε πέρυσι την ομάδα στην άνοδο.

Αν οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία, οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι που προτίθενται να αναλάβουν την ΠΑΕ, έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις με δύο-τρεις προπονητές.

sportime.gr