Πανέτοιμη για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στους προκριματικούς του Μουντιάλ 2022 είναι η Εθνική ομάδα των ανδρών, η οποία υποδέχεται απόψε (31/03, 21:45) την Γεωργία στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της διοργάνωσης.
Το ελληνικό συγκρότημα προέρχεται από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην Γρανάδα (1-1 με την Ισπανία), ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν ότι για να έχει αξία η προσπάθεια που έκααν απέναντι στους Ίβηρες θα πρέπει πάση θυσία να έρθει η νίκη εναντίον των Γεωργιανών.
Το ευχάριστο για τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τζον Φαν Σιπ, είναι ότι θα έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους διεθνείς, ακόμη και τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος μέχρι και το βράδυ της Τρίτης (30/03) ήταν αμφίβολος.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν έχει κατασταλάξει ακόμη για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει και τις τελικές αποφάσεις θα πάρει λίγο πριν την έναρξη του ματς. Το έδειξε αυτό και στην τελευταία προπόνηση της «γαλανόλευκης», στη δι΄σρκεια της οποίας «ανακάτεψε την τράπουλα.».
Όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει την Ελλάδα με 4-2-3-1, όπως ακριβώς έκανε και στο φιλικό της περασμένης Κυριακής (28/03) με την Ονδούρα, με 8 θέσεις να φαίνονται «καπαρωμένες» και άλλες τρεις να... παίζονται.
Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Βλαχοδήμος, ενώ στα δύο άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Μπακάκης (δεξιά) κι ένας εκ των Τσιμίκα ή, Γιαννούλη στο αριστερό, ενώ το δίδυμο των στόπερ δεν φαίνεται να «σπάει», με τους Τζαβέλα και Παπαδόπουλο να θεωρούνται σίγουροι.
Στη μεσαία γραμμή η παρουσία των Μπουχαλάκη και Ζέκα είναι δεδομένη και στην τριάδα της επίθεσης θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Μπακασέτα, ενώ στο ένα άκρο φαβορί για να ξεκινήσει είναι ο Φορτούνης και στο άλλο οι Μασούρας, Λημνιός διεκδικούν τη θέση με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα.
Τέλος ένας εκ των Γιακουμάκη ή, Παυλίδη θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, με τον δεύτερο να έχει το προβάδισμα, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και τα δύο γκολ που σημείωσε εναντίον της Ονδούρας.

naftemporiki.gr