Ικανή για μεγάλα πράγματα απέδειξε ότι είναι η εφετινή ΑΕΛ.
Αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 στα πρώτα 7 λεπτά από τον ΟΦΗ, η θεσσαλική ομάδα όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά κατάφερε με επική ανατροπή να πάρει τη νίκη με 3-2 στην AEL FC Arena.
Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου επιβεβαίωσε προς πάσα κατεύθυνση ότι η πορεία της στο πρρωτάθλημα μόνο τυχαία δεν είναι. Μετά το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού πριν από μία εβδομάδα, με τη σημερινή (3/11) της νίκη συμπλήρωσε έξι ματς αήττητη και δικαιολογημένα μπορεί να κάνει... ευρωπαϊκά όνειρα.
Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 2-0! Στο 3ο με καταπληκτικό γκολ από τον Σεμέδο έγινε το 1-0 και στο 7΄ ο Τσιλιανίδης «έγραψε» το 2-0. Η Λάρισα έδειχνε «υπνωτισμένη», ωστόσο, αντέδρασε άμεσα και στο 14' μείωσε το σκορ, με το πλασέ του Μόρα.
Στο 35' το καταπληκτικό σουτ του Ουάρντα στην κίνηση έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Γουάλι, αλλά το γκολ δε μέτρησε μετά την χρήση του VAR (λόγω αφσάιντ).
Στην επανάληψη οι «βυσσινί» μπήκαν αποφασισμένοι, πίεσαν τον ΟΦΗ και κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή με τα γκολ των  Μιλοσάβλιεβιτς (68') και Ντάουντα (79').

naftemporiki.gr