Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τους Θεσσαλούς να καταγράφουν την πρώτη ισοπαλία τους στη διοργάνωση.
Σε ένα κακό παιχνίδι, που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, οι αντίπαλοι δεν παρουσίασαν καλή εικόνα και ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι Αρκάδες. Στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική φάση που ήταν άξια αναφοράς καταγράφηκε στο 40΄, όταν ο Χαουρέγι έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 48΄ ο Βόλος έκανε την πρώτη ευκαιρία του, με τον Ζοάο να επιχειρεί το σουτ αλλά να αστοχεί για λίγο. Στο 57΄ ο Αστέρας έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Τασουλής αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Τσαγκαράκη.
Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε την ευκαιρία στο Βόλο να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να ελέγχει τον ρυθμό, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει μια φάση για γκολ.
Στο 88΄ ο Δημόπουλος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουίς Φερνάντεθ έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους, αλλά το σουτ που έκανε κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

naftemporiki.gr