Μία μεγάλη νίκη κρατούσε στα χέρια του ο ΑΟ Τρίκαλα, ωστόσο εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση από τον ΝΠΣ Βόλος στο δημοτικό στάδιο.

Οι κυανέρυθροι έκαναν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν και πήραν έναν σημαντικό βαθμό κόντρα στον πρωτοπόρο της Football League. 

Ο Τσιμίκας άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό μετά από φάουλ του Τριανταφυλλάκου, αλλά ο Βόλος ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίντου Γκαρσία στο 68ο λεπτό.

Την δυνατότητα να πλησιάσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βόλο έχασε ο Απόλλων Λάρισας, σ΄αντίθεση με τον Αήττητο που πήρε σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή... Οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο ματς καθώς μόλις στο 7΄ άνοιξε το σκορ, χάρη σε τέρμα του Κουρτεσιώτη.

Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου έπειτα από την απρόσμενη αυτή εξέλιξη ανέβασε την απόδοση της, προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 13΄, το σουτ όμως του Ζαφειράκη έφυγε λίγο έξω, από την εστία του Μαντζάρη. Ότι δεν κατάφεραν οι «πράσινοι» σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν στο 15΄, με τέρμα του Ζαφειράκη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε με τις δύο ομάδες να επιζητούν το 2-1, κάτι που είχε σαν συνέπεια αμφότερες να έχουν από μία καλή φάση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Καραϊσκάκης Άρτας–Παναχαϊκή 0-1 (9/3)

Ηρόδοτος– ΑΟΧ Κισσαμικός 2-1

Σπάρτη–Ηρακλής 0-1

Αήττητος Σπάτων–Απόλλων Λάρισας 2-2

Δόξα Δράμας–Αιγινιακός 2-0

ΝΠΣ Βόλος–Τρίκαλα 1-1

Πλατανιάς–Εργοτέλης 1-0

17:00 Κέρκυρα–Απόλλων Πόντου