Συναρπαστικό παιχνίδι παρακολουθήσουμε στην Καρδίτσα ανάμεσα στην Αναγέννηση και την ΑΕΛ, με τους βυσσινί να παίρνουν το τρίποντο με 3-2, χάρη σε γκολ του Γλύνου στο 90+6'.

Η ΑΕΛ πήρε γρήγορα το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο σουτ του Όγκμποε στο έκτο λεπτό, με τον Νικολιά να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 21'. Μάλιστα οι βυσσινί έχασαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, όμως ο Κολομπίνο δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γκέκα από την άσπρη βούλα στο 38ο λεπτό.

Οι βυσσινί προσπάθησαν να σβήσουν το παιχνίδι και να πάρουν το τρίποντο με άνεση, ωστόσο οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο ματς. Αρχικά ο Πλέγας στο 73' μείωσε σε 1-2, ενώ ο Μπαντιμπανγκά στο 88' με κεφαλιά τιμώρησε την πρώην ομάδα του και με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς οι βυσσινί πίεσαν μέχρι το τέλος και βρήκαν το λυτρωτικό γκολ με τον Γλύνο στο 90+6' και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από την Καρδίτσα. Μετά το γκολ υπήρξε μια μικρή ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με μικρή καθυστέρηση.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Καρανίκας (39′ Κουτρομάνος), Γκόλιας (81′ Πολίτης), Λαρρέα, Σταμόπουλος, Δημούτσος (39′ Γκίνη), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59′ Μπαντιμπανγκά), Μπραμπίγια (81′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου (81′ Μιλτιάδης), Όγκμποε, Νικολιάς (53′ Γλυνός), Μαυριάς (90′ Τσουμάνης).

(*)φωτογραφία: INTIME

sport24.gr