Συνεχίζει ο Απόλλων Σμύρνης… Οι «κυανόλευκοι» του Μπάμπη Τεννέ χρειάζονταν ένα βαθμό στα Τρίκαλα και τον πήραν, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 κόντρα στον ΑΟΤ το απόγευμα της Πέμπτης (20/12) και έτσι εξασφάλισαν ως δεύτεροι στον 6ο όμιλο την πρόκριση τους στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανταποκρίθηκε σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, αν και για λίγα λεπτά βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Και αυτό διότι τα Τρίκαλα του Θωμά Γράφα άνοιξαν το σκορ στο 54’ με σουτ του Καππού, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 61’ με σουτ του Ελ Χέλβε (προηγήθηκε λάθος έξοδος του Ταΐρη) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, που τους έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
Η αλήθεια είναι ότι το ματς στο α’ ημίχρονο ήταν κακό (βέβαια και να ήθελε να παίξει κάποιος ήταν αδύνατο σε αυτό το τερέν) με μία και μόνο τελική από την πλευρά του Απόλλωνα, ο οποίος έλεγχε την κατάσταση έχοντας απλά μια φλύαρη κατοχή μπάλας…
Στο δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν. Ο ΑΟΤ μπήκε φορτσάτα και μετά από δύο καλές ευκαιρίες κατάφερε να σκοράρει.
Αμέσως μετά το 1-0, όμως, μίλησε η εμπειρία του Τεννέ, αλλά και η διαφορά ποιότητα του υλικού των δύο ομάδων, καθώς τους χωρίζει μια κατηγορία.
Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ρίχνοντας με ταυτόχρονη αλλαγή δύο από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας (Ελ Χέλβε και Μπεντινέλι) πήρε ακαριαία ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ εν συνεχεία με την χρησιμοποίηση και του Κονέ κέρδισε επιπλέον μέτρα στη μεσαία γραμμή. Αυτές οι κινήσεις έκριναν και το αποτέλεσμα, καθώς ο Απόλλωνας δεν κινδύνεψε καθόλου μετά το 1-1.
Ο ΑΟΤ από την πλευρά του έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια και ασφαλώς πιστοποίησε ότι δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη Β’ Εθνική.

a-sports.gr