Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη του επί της Μαρσέιγ, θα επιδιώξει απόψε (27/10, 22:00) ο Ολυμπιακός στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Champions League.
Στόχος της πειραϊκής ομάδας είναι το «διπλό» που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, αλλά και η περόπτωση ενός ισόπαλου αποτελέσματος θα είναι καλοδεχούμενη, δεδομένου ότι θα διατηρήσει το προβάδισμα έναντι των «δράκων» μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από την Μάντσεστερ Σίτι.
Με μία αλλαγή, τον Σισέ αντί του Μπα που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, αναμένεται να παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στην Πόρτο. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, στην άμυνα θα παίξουν οι Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας, δίδυμο στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης, στ΄ άκρα οι Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, ο Βαλμπουενά θα έχει ρόλο ελεύθερου πίσω από τον σέντερ φορ, ο οποίος θα είναι ο Ελ Αραμπί.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Σισέ, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Πέπε, Φορτούνης, Καραργύρης, Σα, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Βρουσάι.
Η Πόρτο αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Φάμπιο Βιεϊρά, Ουρίμπε, Νακαζίμα, Κορόνα και Μαρέγκα.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ζίμπερτ από Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες τους Ζάιντελ, Φόλτιν και τέταρτο τον Φριτς. VAR θα είναι ο Ντάνκερτ και AVAR ο Μπορς.

naftemporiki.gr