Ο Απόλλων Λάρισας, πέρασε από το Ηράκλειο επικρατώντας 1-2 του Εργοτέλη και θα συνεχίσει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Νίκησε με 2-1 τα Τρίκαλα η Παναχαϊκή.

Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα για την ομάδα της Λάρισας, ο Τασιουλής στο 5' μετά από ατομική προσπάθεια. Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης ανέβηκε και πίεσε αναζητώντας την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα, μιας και όλες οι προσπάθειές του σταματούσαν στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, ο Απόλλων Λάρισας έφτασε κοντά στο 0-2, όταν ο Τασιουλής στο 56' πλάσαρε, αλλά ο Κατσιμήτρος έδιωξε. Τελικά το 0-2 ήρθε στο 68' όταν ο Τασιουλής γύρισε στον Λουκάο κι αυτός πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση από τον Εργοτέλη ήταν άμεση, καθώς στο 72' ο Έφορντ μείωσε κι έβαλε και πάλι τον Εργοτέλη στο παιχνίδι. 

Οι γηπεδούχοι, θα μπορύσαν να είχαν ισοφαρίσει καθώς έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια. Αρχικά στο 78' ο Μπουρσέλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 91' Κατσούρι σούταρε έξω από την περιοχή με τον Μαντζάρη να σώζει, την μπάλα να φτάνει στον Ιατρούδη ο οποίος με πλασέ από την μικρή περιοχή κατάφερε να αστοχήσει και το 1-2 να μείνει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής (65' Καπνίδης), Γιακούμπου, Οικονόμου (46' Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (80' Κατσούρρι).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Λίταινας (65' Καμπέρης), Καρατάσιος, Μαρκολίνο (89' Κοντοθανάσης), Τασιούλης, Λούκας Ράμος, Πολέτο (81' Αγιώτης), Λουκάο.

Ήττα του ΑΟΤ στο φινάλε

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα ο ΑΟ Τρίκαλα, χάνοντας από την Παναχαϊκή με 2-1. Οι κυανέρυθροι κρατούσαν την ισοπαλία, αλλά στο φινάλε δέχθηκε δεύτερο γκολ και ηττήθηκε από τους Αχαιούς.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 16' είχαν δοκάρι με τον Τσελεπίδη, ενώ στο 44' κέρδισαν πέναλτι όταν ο Κυνηγόπουλος ανατράπηκε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελευθεριάδης που ευστόχησε και στο 45' έκανε το 1-0.

Τα Τρίκαλα βρήκαν απάντηση λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, όταν στο 61' ο Συμελίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Παναχαϊκή από εκεί και πέρα πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης. Συγκεκριμένα, στο 81' ο Λουμπαρδέας μετά από εκτέλεση κόρνερ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-1. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πλέγας (80' Μωραΐτης), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (70' Καρατσανάκοφ), Κολ (70' Παπατόλιος), Μπαστακός, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Τσελεπίδης.     

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας (57' Γκατσολάρι), Γκουγκούδης, Συμελίδης, Καπός, Σταματάκος (60' Κούλπας)  

Με πληροφορίες από gazzetta.gr