Εξιχνιάστηκαν άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ως δράστης χθες (30-10-2020) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Σοφάδων, ένα άτομο, κατηγορούμενο για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες ο δράστης μαζί με ακόμη ένα συνεργό του, διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά ένα φορητό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των -360- ευρώ.   
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Σοφάδων και συνελήφθη, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο φορητός υπολογιστής, ο οποίος αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του, καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.