Δύο μήνες ερευνούσαν οι αρχές την υπόθεση του 35χρονου προπονητή τένις, που συνελήφθη σε περιοχή των βορείων προαστίων με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αθλητριών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα κορίτσι με το οποίο είχε συνάψει ερωτική σχέση ήταν περίπου 13 ετών και σήμερα είναι περίπου 15. Ο πατέρας της κατάλαβε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της, έκανε έρευνα και διεπίστωσε ότι είχε σχέση με τον προπονητή.
Κατήγγειλε το συμβάν στο Ανηλίκων της Ασφάλειας και μάλιστα φέρεται να υπέδειξε και άλλο κορίτσι με το οποίο ο προπονητής είχε δεσμό. Τότε, το δεύτερο κορίτσι ήταν 13,5 και σήμερα είναι οριακά ενήλικη 18 – 19 χρονών.
Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα και αύριο θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.
Αύριο Τρίτη αναμένεται να δοθεί φωτογραφία του στη δημοσιότητα, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί η έρευνα και για πιθανά άλλα θύματα.
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψή του, την περασμένη Παρασκευή, μετά από σχετική καταγγελία γονέων.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Γιάννης Σουλιώτης (Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)