Το σπίτι μας, ειδικά τα προηγούμενα χρόνια λόγω καραντίνας, ήταν ο τόπος που περνούσαμε αν όχι όλη τότε σίγουρα την περισσότερη ώρα της ημέρας. Αρχίσαμε λοιπόν να παρατηρούμε και να σκεφτόμαστε ενδεχόμενες αλλαγές που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε κάποια δωμάτια που θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν τον χώρο συνολικά.

Πράγματι υπάρχουν μερικά μικρά πράγματα που αν κανείς προσέχει μπορεί να δημιουργήσει έναν πιο μοντέρνο και φινετσάτο χώρο. Αν ψάχνεις πως μπορείς να το κάνεις αυτό εύκολα και γρήγορα εδώ θα βρεις τα 4 καλύτερα και πιο χρήσιμα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις και να αναβαθμίσεις τον χώρο σου στην στιγμή.

 

1.     Καλή σκίαση

Το πρώτο το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα σπίτι είναι η θέα που έχει κάποιος από το παράθυρο του αλλά και ο φωτισμός που από έξω έρχεται προς τα μέσα. Σε αυτά τα δύο πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το η τέντα που έχουμε επιλέξει για το μπαλκόνι μας. Αν η τέντα σας δεν προσφέρει καλή σκίαση, έχει σκούρο χρώμα και δεν προσφέρει κάλυψη, είναι η ώρα να κάνετε μια αλλαγή, αναζητήστε ανθεκτικές λύσεις σκίασης από τη Nyfan ή από κάποια άλλη εταιρεία με τέντες. Με μιας καλής ποιότητα τέντα το μπαλκόνι σας θα αναβαθμιστεί και ο χώρος σας θα φωνάζετε με τον καλύτερο τρόπο.

 

2.     Αλλαγή δαπέδου.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο ενός σπιτιού είναι το δάπεδο, όταν μπαίνεις σε ένα χώρο παρατηρείς από τι υλικό είναι φτιαγμένο το δάπεδο και αν αυτό ταιριάζει με τον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού. Συνήθως το ξύλινο σπίτι είναι πιο όμορφο στην όψη και προσδίδει μια αίσθηση ηρεμίας και ζεστασιάς στον χώρο, ειδικά αν πρόκειται για υπνοδωμάτιο ή σαλόνι. Μπορεί να κοιτάξεις για  laminate δάπεδο από την Ξυλοτεχνική ώστε να δώσεις στον χώρο σου μια νέα αίσθηση και να τον αναβαθμίσεις στο λεπτό. Ακόμα και αν προτιμάς το πλακάκι στο χώρο σου κάνε μια έρευνα για να βρεις αυτό που ταιριάζει και δίνει μια κομψότητα στον χώρο.

 

 

3.     Βρες τους καλύτερους τεχνίτες

Για να γίνει η σωστή ανακαίνιση και η σωστή αναβάθμιση του χώρου σου, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις είναι να βρεις τους καλύτερους τεχνίτες. Ψάξε στο Arximastoras για να βρεις τους καλύτερους και τους πιο εξειδικευμένους τεχνικούς. Προσπάθησε να βρεις τεχνικούς οι οποίοι είναι ειδικοί σε αυτό που κάνουν ώστε να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις να υλοποιήσουν αυτά που σκέφτεσαι. Πάντα να θυμάσαι να δείχνεις σεβασμό στους ανθρώπους που εργάζονται για σένα και να ακούς την γνώμη τους σε τεχνικά θέματα που εσύ δεν γνωρίζεις.

 

 

4.     Αλλαγή φωτισμού

Τέλος θα αναφερθώ σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα το οποίο είναι ο φωτισμός. Πολλές φορές επιλέγουμε να τοποθετήσουμε τα φωτιστικά μας σε λάθος θέση ή σε λάθος ύψος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο φωτισμός που επιθυμούμε. Επίσης πολλές φορές επιλέγουμε λάμπες οι οποίες δεν κολακεύουν τον χώρο. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε κάποιον διακοσμητή για να σας δώσεις τις κατάλληλες λύσεις.