Με ταξί επιχείρησαν να διαφύγουν από το Μαλάκι, όπου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτι, ένας 31χρονος και ένας 32χρονος.
Οι δύο άνδρες σήμερα νωρίς το πρωί, μετέβησαν με αυτοκίνητο στο Μαλάκι και παρακολουθούσαν σπίτι όπου κατοικεί 92χρονος με τον 60χρονο ανηψιό του.
Όταν ο 60χρονος έφυγε από το σπίτι οι δύο δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και μπήκαν μέσα στο σπίτι σπάζοντας παράθυρο. Όμως την ώρα που οι επίδοξοι δράστες βρίσκονταν εντός του σπιτιού, τα σχέδιά τους… χάλασε ο 60χρονος ανηψιός, καθώς γύρισε σχεδόν αμέσως.
Οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή και φαίνεται ότι παρέμειναν κρυμμένοι στην περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα μπήκαν σε ταξί για να επιστρέψουν στον Βόλο ελπίζοντας ότι δεν θα κινήσουν τις υποψίες.
Πάντως η παρουσία τους ως επιβατών δεν διέλαθε την προσοχή αστυνομικών της Τροχαίας που είχαν κλείσει τις εισόδους. Χάρη στην παρατηρητικότητα των αστυνομικών, το ταξί ακινητοποιήθηκε και οι δράστες συνελήφθησαν.
Στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε ένα τσιγαριλίκι και ποσότητα κάνναβης βάρους 1,6 γραμμαρίων. Επιπλέον ποσότητα 1,2 γραμμαρίων βρέθηκε και σε σωματικό έλεγχο που τους έγινε.
Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.