Δυσάρεστο τέλος επιφύλαξε η μοίρα σε ένα ηλικιωμένο, ο οποίος διέμενε μόνος του στην Οιχαλία. Βρήκε τραγικό θάνατο στην απέλπιδα προσπάθεια του να σωθεί από τις φλόγες που είχαν περιζώσει το κορμί του. Πρόκειται για τον Μιχαήλ Ζυγογιάννη, 83 χρόνων από την Οιχαλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η ηλεκτρονική εφημερίδα «ΚPHNH LIVE», ο 83χρονος φέρεται να προσπάθησε να ανάψει το τζάκι που διατηρούσε στο σπίτι του με οινόπνευμα.
Το μπουκάλι με το εύφλεκτο υλικό φαίνεται να ήταν η αιτία, με αποτέλεσμα ο άτυχος ηλικιωμένος να τυλιχτεί στις φλόγες. Μη μπορώντας να την σβήσει φέρεται να πήδηξε από τον 1ο όροφο της οικίας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το άψυχο σώμα αντίκρισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Φαρκαδόνας, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο…
Η σορός του ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων προκειμένου να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Ο άτυχος 83χρονος διέμενε μόνος στην οικία του. Ήταν πατέρας δυο παιδιών ενός γιού που διαμένει στο εξωτερικό και μιας κόρης η οποία ζει σε γειτονική κοινότητα του Δήμου Φαρκαδόνας.

krinitrikalon.gr