Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης θα παραστεί και θα συμμετέχει ως κύριος ομιλητής στο καθιερωμένο επιχειρηματικό δείπνο που διοργανώνει ο ΣΘΕΒ, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 20.00 στη Λάρισα (Ξενοδοχείο Larissa Imperial, Φαρσάλων 182).
Σε μία περίοδο που εμφαίνεται έντονη επενδυτική κινητικότητα ο ΣΘΕΒ ανέλαβε την ανωτέρω πρωτοβουλία προκειμένου να αναδείξει τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που χαρακτηρίζουν την ελληνική οικονομία.
Ο κ. Γεωργιάδης αναμένεται να αναφερθεί στις επικείμενες εξελίξεις στον τομέα των επενδύσεων, καθώς και στις προοπτικές της περιφερειακής ανάπτυξης, η οποία θα αποτελέσει στο εγγύς μέλλον βασική προϋπόθεση για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την πρόοδο του τόπου.
Στο επιχειρηματικό δείπνο θα παραστούν και με τοποθέτηση ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον ΣΘΕΒ, τηλ. 2410555507, e-mail: info@sthev.gr, έως τις 12 Νοεμβρίου.