Από την Πύλη ξεκίνησε τις κεντρικές του ομιλίες ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας.
Το Πνευματικό Κέντρο της Πύλης αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τους εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να διατρανώσουν την αγάπη και στήριξή τους στον Υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ..
Ο κ. Κώστας Σκρέκας ξεκίνησε τις κεντρικές του ομιλίες στις μεγάλες πόλεις της Π.Ε. Τρικάλων από την Πύλη, όπου και το κόμμα καταγράφει τα υψηλότερα ποσοστά του.
Τον Πρώην Υπουργό προλόγισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων- γ.γ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Χρήστος Μπλουγούρας, με καταγωγή από τα Στουρναρέικα, ο οποίος και σκιαγράφησε την προσωπικότητα του κ. Κ. Σκρέκα, αναγνωρίζοντας την ειλικρινή του διάθεση να συμβάλει στην στήριξη των ανθρώπων της αγοράς.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας ανεβαίνοντας στο βήμα σε κλίμα παρατεταμένων χειροκροτημάτων ευχαρίστησε τους πολίτες για την στήριξή τους καλώντας τους «την Κυριακή να πάνε στις κάλπες. Δεν περισσεύει καμία ψήφος. Δεν περισσεύει κανένας. καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη ώστε στις 7 Ιουλίου η ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι πρωθυπουργός μιας ισχυρής κυβέρνησης για να μπορεί να κάνει αυτά που πρέπει για να μας βγάλει από το τέλμα».
Ο ίδιος έδειξε το δρόμο της αναπτυξιακής προοπτικής του Νομού κάνοντας ειδικά αναφορά στον οδικό άξονα Ε-65 (για τον οποίο ο ίδιος είχε εξασφαλίσει ως Υπουργός Ανάπτυξης την ένταξή του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 400 εκ. €) και το φράγμα της Μεσοχώρας, στο Δήμο Πύλης «το οποίο έχουμε πληρώσει πάνω από 500 εκατ, ευρώ αι παραμένει εγκαταλειμμένο. έχουμε πληρώσει όλοι από τους φόρους μας για να κατασκευάσουμε ένα από τα μεγαλύτερα φράγματα της Ελλάδας Θα γίνει μια πολύ όμορφη λίμνη, λέμε να την ονομάσουμε λίμνη της Πίνδου. Θα παράγει σχεδόν δωρεάν ρεύμα, αξίας 25 - 30 εκατ. ευρώ το χρόνο. Το έργο είναι έτοιμο εδώ και 10 χρόνια και δεν γεμίζει με νερό. Γιατί, πάνε κάποιοι και ανεβάζουν τα πανώ για να μη γίνει το φράγμα. Είναι δυνατόν να πάει έτσι μπροστά η χώρα; Να έχουμε το έργο κατασκευασμένο και να το κοιτάμε;».

Ο κ. Κώστας Σκρέκας αναφέρθηκε με λεπτομέρειες σε κεντρικά σημεία του προγράμματος της Ν.Δ. κάνοντας λόγο  για «ισχυρή ανάπτυξη, με νέες επενδύσεις, μείωση της φορολογίας, μείωση του ΕΝΦΙΑ και δημιουργία ενός φιλικού κράτους για τον πολίτη».
Στάθηκε ιδιαίτερα στη Γεωργία και κτηνοτροφία ο Πρώην Υπουργός: «Αναρωτιέμαι ποιος κτηνοτρόφος θα έχει κοπάδι του χρόνου. Ένας κτηνοτρόφος έχει κόστος για το αιγοπρόβειο γάλα, με οποίο φτιάχνει και τη φέτα, γύρω στα 85 λεπτά. Ξέρετε ποια είναι φέτος η τιμή του γάλακτος; 70 λεπτά. Το 2014, επί Αντώνη Σαμαρά, το γάλα είχε πάνω από 1 ευρώ. Με τιμή του πετρελαίου στα 100 δολάρια, διπλάσια έναντι αυτής που είχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πως θα ζήσει, πως θα καλύψει το κόστος για να ταΐσει τα ζώα του; Παρά τη μεγάλη αύξηση του τουρισμού, διπλάσιοι τουρίστες από το 2014, τελικά η κατανάλωση φέτας έπεσε κατά 15% περίπου. 40.000 τόνοι γάλα δεν έχουν διατεθεί. Έχουν γεμίσει τα τυροκομεία με την περυσινή φέτα, Καταστρέφεται ο αγροτικός τομέας. Που είναι οι έλεγχοι; Να ελέγξουν όσους σερβίρουν λευκό τυρί αντί για φέτα και εξαπατούν τους καταναλωτές. Ένα κομμάτι 100 γρ φέτα κοστίζει 60 λεπτά και 100 γρ λευκό τυρί κοστίζει 40 λεπτά. Για 20 λεπτά καταστρέφεται ο κτηνοτροφικός κλάδος στην Ελλάδα».

Κάλεσμα για νίκη

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας έκλεισε την ομιλία του καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή: «Οι εκλογές στις 7 Ιουλίου είναι πάρα πολύ σημαντικές για το μέλλον της Ελλάδας. Γι΄αυτό δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος. Όλοι στις 7 Ιουλίου θα πρέπει να έχουμε ένα πράγμα στο μυαλό μας: Να πάμε να ψηφίσουμε ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να έχουμε μια ισχυρή κυβέρνηση για να αλλάξει επιτέλους σελίδα η χώρα».
Ζήτησε τέλος ισχυρή εντολή για τον ίδιο, για να διεκδικήσει ακόμη περισσότερα για τα Τρίκαλα:
«Και εγώ σας υπόσχομαι, ότι εφόσον πάρετε αυτό το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα, και με εμπιστευτείτε για άλλη μια φορά, βάλτε και ένα σταυρό στο όνομα Σκρέκας Κώστας. Θα είμαι δίπλα σας, δυνατός, θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να λύσω τα προβλήματα του τόπου μας, των Τρικάλων, και όλης της Ελλάδας».