Άλλη μια μεγάλη φυτεία χασίς εντόπισαν στα ορεινά του Αλμυρού αστυνομικοί από την Πάτρα, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του Σεπτεμβρίου 2022 σε δύσβατη περιοχή του Πηλίου. Η συγκεκριμένη φυτεία βρισκόταν στα ορεινά του Αλμυρού, πάνω από τη Γαύριανη και αποτελούνταν από 1800 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ έγιναν τρεις συλλήψεις ατόμων αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της Πάτρας με τη συνδρομή ισχυρών δυνάμεων από την ΟΠΚΕ και τα ΕΚΑΜ από την Αθήνα, επιχείρησαν από το πρωί της Παρασκευής σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Μαγνησίας για τον εντοπισμό ναρκωτικών.

Στην περιοχή εντοπίστηκε τεράστια χασισοφυτεία με περισσότερα από 1.800 δενδρύλλια, ενώ προχώρησαν και στην σύλληψη τριών ατόμων αλβανικής καταγωγής. Παράλληλα εντοπίστηκε και ποσότητα αποξηραμένου χασίς.

Για το ξερίζωμα των δενδρυλλίων έχει ζητηθεί η συνδρομή του ελικοπτέρου της Πυροσβεστικής, καθώς δεν είναι εύκολα προσβάσιμο το σημείο.

Σημειώνεται ότι στα μέσα Σεπτεμβρίου 2022 αστυνομικοί από την Πάτρα και πάλι, είχαν εντοπίσει με drone σε ορεινή περιοχή μεταξύ Ζαγοράς και Βενέτου φυτεία με 2.400 δενδρύλλια, ωστόσο οι δράστες δεν εντοπίστηκαν ποτέ και δεν έγιναν συλλήψεις. Επρόκειτο για μια από τις μεγαλύτερες φυτείες στην Ελλάδα και τα δένδρα μεταφερόταν επίσης με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

magnesianews.gr