Ενενήντα λεπτά (συν τις καθυστερήσεις) μακριά από την επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός.
Η πειραϊκή ομάδα, με ισχυρή παρακαταθήκη τον θρίαμβο (4-0) της περασμένης εβδομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», αντιμετωπίζει απόψε (22:00) την Κράσνονταρ στο «Krasnodar Stadium» με στόχο την επάνοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γης, η συμμετοχή στην οποία προσδίδει κύρος, δόξα και πακτωλό χρημάτων.
Μια πρόκριση που εφόσον έρθει θα παίξει αποφασιστικό ρόλο και στη βαθμολογία της Ελλάδας στην κατάταξη της UEFA, καθώς η χώρα μας θέλει να προσπεράσει την Κύπρο (15η) για να διατηρήσει τον ίδιο αριθμό συλλόγων στην Ευρώπη και από την περίοδο 2021/22.
«Είναι πλεονέκτημα για εμάς το σκορ, αλλά θα παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου. Εμείς πρέπει να παίξουμε σαν να ήταν το πρώτο παιχνίδι στο 0-0 Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναπαυτούν οι ποδοσφαιριστές μας. Πρόκειται για το πρεστίζ της ομάδας και να δώσουμε περηφάνια στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαλαρώσουν οι παίκτες», έδωσε το στίγμα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.
«Όλοι θα τα δώσουν όλα και θα κάνουν ένα πολύ σοβαρό και προσεκτικό παιχνίδι. Δεν θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να χαθεί. Όλοι οι παίκτες ξέρουν ποια ομάδα εκπροσωπούν και θα κάνουν τα πάντα για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», πρόσθεσε.
Τρίτη 27/8
    Κράσνονταρ - Ολυμπιακός              (0-4)
    Ερυθρός Αστέρας - Γιουνγκ Μπόις  (2-2)
    Ρόζενμποργκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ   (0-2)
Τετάρτη 28/8
    Μπριζ - ΛΑΣΚ Λιντς       (1-0)
    Άγιαξ  - ΑΠΟΕΛ              (0-0)
    Σλάβια Πράγας - Κλουζ  (1-0)

naftemporiki.gr