Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου, του Προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Γ. Μπούκη που υποστηρίζει τη φιλανθρωπική δράση της τοπικής Εκκλησίας του υπεύθυνου του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητου και ιερέων διανεμήθηκαν το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας 150 δέματα με τρόφιμα στους συμπολίτες που σιτίζονται στο Σπίτι της Αγάπης της Καρδίτσας.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μπούκη και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας για τη βοήθεια που παρείχε προσφέροντας πουλερικά και ελαιόλαδο για τις ανάγκες της διανομής, στα οποία προστέθηκαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και άλλες δωρεές, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, τοματοπολτό και άλλα είδη.

Τόνισε δε ότι πέρα από τα 150 δέματα που δίνονται στους ωφελούμενους του Σπιτιού της Αγάπης για να περάσουν τις ημέρες μέχρι την επαναλειτουργία του μετά το Πάσχα η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων μέσω των άλλων Σπιτιών Αγάπης που λειτουργεί και των φιλόπτωχων ταμείων των ενοριών θα διανείμει 2.150 δέματα με τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ενώ θα είναι, όπως είπε, πάντα παρούσα και σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη παρουσιαστεί.

Στη συνέχεια έδωσε τις θερμές ευχές σε όλους για τις Άγιες Ημέρες που ακολουθούν.

Με τη σειρά του ο κ. Μπούκης ευχαρίστησε το Σεβασμιότατο για την συνεργασία και τη δική του στήριξη προς την Συνεταιριστική Τράπεζα, η οποία όπως είπε είναι δημιούργημα των Καρδιτσιωτών και οφείλει να είναι κοντά στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.