
Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η συγκομιδή των χιώτικων μανταρινιών από την «Κάμπος Χίου», με τη φετινή παραγωγή να ανέρχεται στους 250 τόνους – ποσότητα σχεδόν εξαπλάσια σε σύγκριση με πέρυσι.
Με σεβασμό στη φύση και τη βιωσιμότητα, συνεχίζεται η συγκομιδή, αυτή τη φορά των πορτοκαλιών του νησιού, με στόχο την αξιοποίηση των γευστικών και ποιοτικών πρώτων υλών για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Η Χίος φημίζεται για τα εξαιρετικά εσπεριδοειδή της, με το μοναδικό τους άρωμα και γεύση, και προτεραιότητα της εταιρείας «Κάμπος Χίου» είναι η ανάδειξη αυτού του γευστικού πλούτου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Τα καλύτερα εσπεριδοειδή, πλούσια σε χυμούς και αρώματα, συλλέγονται προσεκτικά και στύβονται άμεσα στις εγκαταστάσεις του νησιού, διατηρώντας αναλλοίωτα το άρωμα και τη φρεσκάδα των χιώτικων φρούτων.
Δέσμευση της «Κάμπος Χίου» είναι να ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες και τη συγκομιδή των λεμονιών του νησιού.
Διαρκής στόχος της εταιρείας είναι η στήριξη των ντόπιων παραγωγών, ώστε με την αγάπη και τη φροντίδα τους στα καρποφόρα δένδρα, να αναδεικνύουν τα μοναδικά προϊόντα της χιώτικης φύσης.