
Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, έχοντας μάλιστα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, παραμένει νοσηλευόμενο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ένα αγόρι πεντέμισι ετών το οποίο, ενώ έπαιζε στην εξοχική κατοικία των γονέων του στη Μελιβοία του Δήμου Αγιάς, έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε, μέσω του τριψήφιου αριθμού έκτακτης ανάγκης "112", πως ένα ανήλικο αγόρι μεταφέρεται από συγγενικά του πρόσωπα, σοβαρά τραυματισμένο στο Κέντρο Υγείας Αγιάς.
Το αγόρι στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΓΝΛ όπου, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος, ενώ η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη.
Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (Mε πληροφορίες από Β. Κακάρα, Ελευθερία)