Με γεύσεις και βραβεύσεις η Γιορτή Τρούφας

Πολυκοσμία το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στην Καλαμπάκα, στην 2η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία παρακολουθήσει από κοντά τις εκδηλώσεις απολαμβάνοντας τις μοναδικές γεύσεις που ετοίμασαν γνωστοί σεφ.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας με την σύμβουλο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για θέματα τουρισμού Μάγια Τσόκλη, η αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή, η δήμαρχος Μετσόβου Μαρία – Χριστίνα Αβέρωφ, και φυσικά ο δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος που χαιρέτησε την εκδήλωση.

Το μεσημέρ επισκέφθηκε τον χώρο της γιορτής,  συνοδευόμενος από τον δήμαρχο, ο υπουργός των Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος που βρέθηκε στην περιοχή πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη στο δημαρχείο της πόλης.

Η εκδήλωση, εκτός από τα εδεσματα της τρούφας και των μανιταριών που γεύτηκαν οι πάντες, περιελάμβανε και βραβεύσεις προσωπικοτήτων της γαστρονομίας Ελληνικής γαστρονομίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Χρήστος Νέζος.

Λ.Ε. trikalaenimerosi.gr

Tags
Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.