Να βάλει λουκέτο και στο δεύτερο εργοστάσιο που διατηρεί στον Βόλο, αποφάσισε η διοίκηση της γερμανικής πολυεθνικής εταιρίας ελαστικών Continental, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr.

Πρόκειται για την εταιρία παραγωγής συρματόσχοινων ΣΥΡΜΑ Α.Ε. η οποία απασχολεί σήμερα περίπου 70 άτομα προσωπικά και οι οποίοι ενημερώθηκαν πριν από λίγη ώρα για την εξέλιξη αυτή. Η απόφαση αυτή της Continental έρχεται ως ακόμη ένα χτύπημα στα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχεται η οικονομία της πόλης της τον τελευταίο χρόνο.

Οκτώ χρόνια μετά το λουκέτο της θυγατρικής της ΙΜΑΣ, η οποία παρήγαγε ελαστικούς μεταφορικούς ιμάντες για πελάτες όπως η ΔΕΗ και η οποία απασχολούσε 140 άτομα, η γερμανική πολυεθνική αποφάσισε να περιορίσει περαιτέρω την παρουσία της στη χώρα μας, κλείνοντας ακόμη ένα εργοστάσιό της στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου.

Στην ενημέρωση που έγινε πριν από λίγη ώρα στους εργαζόμενους της επιχείρησης, παραχωρήθηκε ο χώρος στο εργοστάσιο για την πραγματοποίηση συνέλευσης όπου θα συσκεφθούν για τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ ξεκίνησαν και οι πρώτες συζητήσεις για το πακέτο αποζημιώσεων που θα λάβουν.

magnesianews.gr