Επιγραφή στη μνήμη της Κλαούντιας που χάθηκε στα Τέμπη

Μια μαρμάρινη επιγραφή, που φέρει τη φωτογραφία της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ιατρικής ΣΣΑΣ, Κλαούντια Λάτα, και τη φράση "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ", κοσμεί από την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, τον διάδρομο πέριξ του Αμφιθεάτρου Α' του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ.

Το μνημείο δημιουργήθηκε και τοποθετήθηκε με πρωτοβουλία και απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής ΑΠΘ, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη της 21χρονης φοιτήτριας, μαθήτριας της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), που χάθηκε στην τραγωδία των Τεμπών.

"Το έργο αυτό υλοποιήθηκε χρησιμοποιώντας ταμειακά διαθέσιμα του Συλλόγου Φοιτητών και δωρεές από φοιτητές και φοιτήτριες Ιατρικής, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά", αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του Συλλόγου.

iatronet.gr 

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.