Εξαιρετικά πολύτιμη για τη λειτουργία της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας και ευρύτερα για όλους τους πάσχοντες που αυτή καλύπτει υγειονομικά, είναι η φορητή συσκευή απεικόνισης φλεβών που δώρισε το Επιμελητήριο Καρδίτσας υλοποιώντας απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου και η οποία παραδόθηκε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Καρδίτσας από τον Οικονομικό Επόπτη του ΕΒΕ κ. Κων. Λαμπρόπουλο και το μέλος κ.Πετ. Παπαδάκο.

Το μηχάνημα παρέλαβε ο Δ/ντης της Μονάδας κ. Ευτ. Ευτυχιάδης παρουσία της Διοικήτριας του Νοσοκομείου κ. Μ. Κουτσιούμπα, του Αντιπροέδρου του ΔΣ κ. Γ. Κουκουζέλη, του Προέδρου του Συλλόγου Πασχόντων Θαλασαιμίας Ν. Καρδίτσας κ.Κων. Νικολάου και μελών του ΔΣ του συλλόγου, της Προϊσταμένης της μονάδας κ. Μιρ. Κερασιώτη καθώς και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας.

Εκπρόσωπος της εταιρείας, από την οποία το ΕΒΕ προμηθεύτηκε το μηχάνημα, έκανε μάλιστα και μια επίδειξη των δυνατοτήτων και της χρήσης του μηχανήματος που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μιρ. Κερασιώτου θα διευκολύνει την αιμοληψία στα άτομα με μεσογειακή αναιμία, όπου οι επιφανειακές φλέβες είναι αρκετά ταλαιπωρημένες, καθώς απεικονίζει εύκολα και με ακρίβεια τις φλέβες στο ανθρώπινο σώμα σε βάθος .

Η κ. Κουτσιούμπα στις δηλώσεις της ευχαρίστησε θερμά το Επιμελητήριο και τη Διοίκησή του για μια ακόμα δωρεά προς το Νοσοκομείο μας που θα βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που παρέχει.

Θερμές ευχαριστίες για τη δωρεά απηύθυνε προς το Επιμελητήριο και ο κ. Νικολάου τονίζοντας ότι θα βοηθήσει τα άτομα με μεσογειακή αναιμία για την καλύτερη περίθαλψή τους στην μονάδα

«Είμαστε σήμερα εδώ να παραδώσουμε ένα μηχάνημα ανίχνευσης φλεβών στην Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας στηρίζοντας έμπρακτα το σπουδαίο έργο που επιτελεί .» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ Λαμπρόπουλος προαναγγέλλοντας και την παράδοση των κρεβατιών που έχει αποφασίσει να δωρίσει το ΕΒΕ στο Νοσοκομείο.

karditsaLive.Net