Τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών έγινε στον Βόλο σήμερα το πρωί σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων, ενώ μια ηλικιωμένη γυναίκα επιβάτης του ενός αυτοκινήτου, η οποία τραυματίστηκε, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο κατέρρευσε στη μέση του δρόμου και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Το ατύχημα έγινε στην οδό Δημητριάδος, όταν επαγγελματικό όχημα έπεσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, που με τη σειρά του χτύπησε ένα ακόμη αυτοκίνητο.

Σε ένα από τα αυτοκίνητα επέβαινε μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά στον αυχένα. Η γυναίκα, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο λιποθύμησε και κατέρρευσε στη μέση του δρόμου, χάνοντας τις αισθήσεις της.
Στο σημείο προσέτρεξαν οι οδηγοί των δύο άλλων εμπλεκόμενων οχημάτων, αστυνομικός της δημοτικής αστυνομίας που βρίσκονταν στην περιοχή, καθώς και υπάλληλοι των γύρω καταστημάτων, ενώ ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ. Η γυναίκα ανέκτησε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο.
Στα τρία αυτοκίνητα προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

magnesianews.gr