Αυτοψία Κουρέτα - Μαμάκου στα ημιτελή έργα

Στα ημιτελή έργα του Αχελώου περιόδευσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Αθανάσιος Μαμάκος, συνοδεία κλιμακίου, όπου και διαπίστωσαν την εγκατάλειψη των σημαντικών για τη Θεσσαλία έργων, ενώ τονίστηκε η ανάγκη να επανεξετάσει η κυβέρνηση την τύχη τους, σε μια περίοδο στην οποία η Θεσσαλία έχει ανάγκη από νερό, αλλά και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας τους το Πευκόφυτο, στην έξοδο της σήραγγας μεταφοράς νερού στη Δρακότρυπα. Ακολούθησε αυτοψία στην είσοδο της σήραγγας μεταφοράς νερού στο Πετρωτό, συνολικού μήκους 17,5 km και τέλος οι κ.κ. Κουρέτας-Μαμάκος επισκέφθηκαν τα ημιτελή έργα του φράγματος Συκιάς.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κώστα Τέλλιο, τον Συντονιστή του Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Ηλία Λεοντάρη και τον σύμβουλο του Περιφερειάρχη στα θέματα υδάτων Κώστα Γκούμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο κτίριο της Περιφέρειας (στην αίθουσα περιφερειακού συμβουλίου, Καλλισθένους και Θεοφράστου) στη Λάρισα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας συγκαλεί ανοιχτή σύσκεψη φορέων με θέμα το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας-Αχελώος.

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.