Ολοκληρώνεται σήμερα, τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, η περίοδος των Χειμερινών εκπτώσεων, που επέτρεψαν στην αγορά της Καρδίτσας να «χαμογελάσει».

Μπορεί να μην «χαμογέλασε» πλατιά, αλλά σίγουρα ήταν ένα διάστημα που η εμπορική κίνηση βελτιώθηκε και ο κόσμος δεν μπήκε απλά στα καταστήματα αλλά είχε και μία επιπλέον διάθεση να ψωνίσει.

Όπως ανέφερε, σε δηλώσεις του σto KarditsaLive.Net, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Καρδίτσας κ. Αριστοτέλης Αντωνίου, οι εκπτώσεις βοήθησαν την αγορά. Δεν έφθασαν, συμπλήρωσε, τα επίπεδα παλαιοτέρων ετών, η διστακτικότητα του καταναλωτικού κοινού δεν εξέλειψε, αλλά ήταν σίγουρα καλύτερα τα πράγματα από πέρυσι την ίδια εποχή.

Η κίνηση, συνεχίζει ο κ. Αντωνίου ήταν πιο μέτρια τον Ιανουάριο και σαφώς βελτιωμένη τον Φεβρουάριο. Αυτό αποδεικνύει ότι ο κόσμος περίμενε τις εκπτώσεις και τις μεγάλες προσφορές για να αγοράσει και υπήρχαν πράγματι εξαιρετικές τιμές στην αγορά της Καρδίτσας. Επίσης από αυτή την καταναλωτική αντίδραση γίνεται κατανοητό γιατί ο Δεκέμβριος και η περίοδος των εορτών δεν ήταν αυτή που περίμενε ο εμπορικός κόσμος.

Μπαίνοντας πλέον στην Άνοιξη το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Πασχαλινή περίοδο. Προετοιμαζόμαστε ως σύλλογος γι αυτή, μας λέει ο κ. Αντωνίου. Υπάρχουν σκέψεις για κινήσεις που θα τονώσουν την τοπική αγορά και θα ωφελήσουν και τους καταναλωτές. Τις συζητάμε ως Διοικητικό συμβούλιο και σύντομα θα υπάρξουν αποφάσεις για να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός.