Θλίψη προκαλεί στην Λάρισα και τα Φάρσαλα ο θάνατος του οικονομολόγου Τάσου Βενύτη, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών. 

Στην ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Λάρισας, αναφέρει τα εξής: 

Έφυγε από την ζωή ο οικονομολόγος – επιχειρηματίας Αναστάσιος Βενύτης. Γεννήθηκε το 1956 στην Υπέρεια Φαρσάλων και σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Λυών στη Γαλλία.

Ο Τάσος υπήρξε ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αγωνιστής, ιδεολόγος και οραματιστής, διετέλεσε Γραμματέας της Οργάνωσης στη Λυών της Γαλλίας και δυο φορές υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2004 και το 2007.

Ανέπτυξε έντονη επιχειρηματική, πολιτική και κοινωνική δράση και είχε σημαντική κοινωνική προσφορά και έργο. Υπήρξε πρωτοπόρος στο χώρο της Επαγγελματικής Κατάρτισης και δημιούργησε το εμβληματικό ΚΕΚ «Ευρωπληροφόρηση» καθώς και την Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. στο χώρο της Ψυχικής Υγείας.

Στη ζωή του ήταν δραστήριος και δημιουργικός ανήσυχο πνεύμα, ανθρώπινος και αξιοπρεπής, γενναιόδωρος και περήφανος, απλός και αληθινός. Άρχοντας με πολλή αγάπη για τους συνανθρώπους του και την κοινωνία και ιδιαίτερα με τον τόπο του με πλούσιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο 13/02/2024 στη γενέτειρα του Υπέρεια Φαρσάλων.

Καλό σου ταξίδι αγαπητέ σύντροφε Τάσο Βενύτη.

kosmoslarissa.gr