Ενός κακού μύρια έπονται στο Survivor. Η επίθεση του Λαρισαίου Γιώργου Κατσαούνη στον Τάκη Καραγκούνια δεν γινόταν να μείνει ατιμώρητη.

Ο καυγάς για παπούτσια ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν αρκετός και για να βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου.

Ο Γιώργος Λιανός είχε ήδη ανακοινώσει ότι ο Κατσαούνης δεν θα αγωνιζόταν στο αγώνισμα επάθλου, μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει ποια θα είναι η ποινή του.

Η απόφαση πάρθηκε κι η παραγωγή του παιχνιδιού ήταν αμείλικτη καθώς αποφάσισε να απομακρύνει τον Γιώργο Κατσαούνη από το Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στην ανακοίνωσή του στο συμβούλιο του νησιού: «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχώρησε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια.

Μελετώντας προσεκτικά το βίντεο, εξετάσαμε κάθε ενέργεια κι όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor είναι ένα παιχνίδι με κανόνες. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αμέσως μετά το περιστατικό, η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο από τους αγώνες και το Survivor, μέχρι να ληφθεί μια απόφαση.

Ξέρετε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκιμάζει και τις σωματικές αντοχές αλλά και τη ψυχραιμία και την εναρμόνισή σας με τους κανόνες συμβίωσης. Καταλήξαμε σε μία απόφαση.

Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει στο Survivor και θα πρέπει να αποχωρήσει».

in.gr