«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον στο Ράδιο Αρβύλα». Με τα λόγια αυτά, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της εκπομπής με τον επί χρόνια συνεργάτη του, ο οποίος κατηγορείται για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του.
«Εκφράζουμε την λύπη μας για την κοπέλα και όσα βίωσε», είπε ο κ. Κανάκης, συμπληρώνοντας ότι έχουν επίσης «τεράστια λύπη για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμασταν όλα τα χρόνια και όπως αποδείχθηκε μπήκε στην διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο».
Ο Στάθης Παναγιώτοπουλος έχει κατηγορηθεί από πρώην σύντροφό του ότι κυκλοφόρησε σε σελίδες πορνογραφικού υλικού γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της. Η γυναίκα έχει κάνει καταγγελία και έχει οριστεί δικάσιμος για τις αρχές του 2022.
Η δήλωση του Αντώνη Κανάκη
Στην αποψινή εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του, εμφανώς ενοχλημένοι, ανακοίνωσαν την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
«Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα για το Ράδιο Αρβύλα, μία από τις πιο δύσκολες, δυσάρεστες που έχουμε βιώσει. Το Ράδιο Αρβύλα είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά και χαιρόμαστε γι αυτό. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση, είμαστε όλοι σε σύγχυση. Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη νωρίς το μεσημέρι για να του υπενθυμίσω να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα background. Ο Κωστάκης μου είπε πως εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στα social δημοσίευμα πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα κάτι που σαν εκπομπή το πολεμάμε. Έκανε κάτι σε μία κοπέλα και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας χωρίς τη συγκατάθεση και πήγανε στα δικαστήρια στην αρχή αλλά μετά δεν πήγανε στα δικαστήρια. Σημασία έχει πλέον το ηθικό κομμάτι. Κλείσαμε το τηλέφωνο με τον Κώστα πιστεύαμε ότι ήταν από τα γνωστά του διαδικτύου που ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Ασχολήθηκα για να δω τι πραγματικά συμβαίνει και όντως υπήρχε η ιστορία. Χρειάστηκα ώρες για να διαχειριστώ αυτό που έγινε. Επικοινώνησα με τον Στάθη να του ανακοινώσω την απόφαση όλων μας πως διακόπτουμε τη συνεργασία και πως δεν μπορεί να είναι κομμάτι τον Ράδιο Αρβύλα».
Και συνέχισε: «Του εξέφρασα τη λύπη και τον θυμό μου για το γεγονός ότι υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση και δεν μας ενημέρωσε από την αρχή για κάτι που μας αφορά όλους. Είμαστε οικογένεια, είμαστε μαζί χρόνια ατελείωτα. Μας αφορά σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερο νοιάζομαι για το ανθρώπινο κομμάτι δεν γίνεται να έχεις κάνει όλα αυτά και να μην έχεις ενημερώσει. Είμαστε σε μία θέση που θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας στην κοπέλα για αυτό που βίωσε. Ευτυχώς στην εποχή μας αρχίζουμε ως άνθρωποι αυτά να τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Έχουμε τεράστια λύπη για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια και μπήκε στη διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο. Η ουσία είναι ότι ενημερώνουμε και εσάς πλέον ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι στο Ράδιο Αρβύλα. Σήμερα υπήρχαν διάφορες συμβουλές, παροτρύνσεις, να γράψουμε ανακοίνωση. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για εμάς το θέμα είναι ηθικό και ανθρώπινο. Νιώθουμε πληγωμένοι. Δεν ξέρω πως θα γίνει τώρα, το Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή ψυχολογίας».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ