Συνελήφθησαν, σήμερα το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσηw Ασφάλειας Λάρισας, τρεις άνδρες, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τους δράστες στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκαν οι τρεις προαναφερόμενοι πλησίον οικίας που χρησιμοποιούσαν και συνελήφθησαν.
Κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην εν λόγω οικία και στους βοηθητικούς της χώρους, βρέθηκαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «NICK» συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 790,2 γραμμαρίων, καθώς και μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα σπόρων κάνναβης.
Επιπρόσθετα, από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 590 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.