Τραγωδία σε αγώνα μπάσκετ των τοπικών πρωταθλημάτων της Λάρισας, με φίλαθλο να χάνει τη ζωή του εν ώρα αγώνα στο γήπεδο της Ελασσόνας. Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του αγώνα Ελασσόνα – ΑΕΛ για την Α1 ΕΣΚΑΘ, φίλαθλος και πατέρας παίκτη της γηπεδούχου ομάδας έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιά, αφήνοντας έντρομους αθλητές και φιλάθλους.

Ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στην παράταση ένα αναπάντεχο γεγονός τράβηξε τα βλέμματα κι όχι η αγωνία του αγώνα, όταν 70χρονος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες πήγε κοντά του για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα έγινε και χρήση απινιδωτή στον άτυχο άντρα από ανθρώπους που βρισκόντουσαν εκεί, μεταξύ αυτών και από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Γιώργο Νάκα δίχως όμως να υπάρχει αποτέλεσμα. Δυστυχώς μετά από αρκετή ώρα έφτασε στο σημείο κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και παρέλαβε τον άντρα για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ήταν όμως αργά… Τραγικό πρόσωπο ο παίκτης της Ελασσόνας, Μιχάλης Πισπιρίκος, που είδε τον ίδιο του το πατέρα, να χάνει τη ζωή του, μπροστά στα μάτια του, την ώρα που αγωνιζόταν. Να σημειωθεί πως ο παίκτης της ΑΕΛ, Αποστόλης Μπίνας με ανάρτησή του στο Facebook κατέδειξε το γεγονός, αφήνοντας και αιχμές για καθυστέρηση του ασθενοφόρου στο γήπεδο.