ΕΥΑΝΘΙΑ ΘΑΝΟΥ-ΛΥΓΑΤΣΙΚΑ

ΕΤΩΝ 50

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών η Ευανθία Θάνου - Λυγάτσικα. Η κηδεία της θα τελεστεί την Παρασκευή  16 - 8 - 2019  και ώρα 12η μεσημβρινή , στον Ιερό  Ναό  Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγο Σίμο Λυγάτσικα, τα παιδιά Ιωάννα Λυγάτσικα, Βασίλειο Λυγάτσικα, τους γονείς Όλγα Θάνου, Ιωάννα Λυγάτσικα, τα αδέλφια Πολυξένη Θάνου, Χριστίνα Θάνου & Γεώργιο Κοζή, Κωνσταντίνο Λυγάτσικα & Κική Σέκιου, Ζήνων Λυγάτσικα & Ελένη Σταυροπούλου, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό  Ναό  Παναγίας Φανερωμένης , την Παρασκευή  16 - 8 - 2019  και ώρα 11.30π.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Νεκροταφείου Τρικάλων .

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΄΄ ΦΛΟΓΑ΄΄ 

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »

ΑΡΕΤΗ  ΚΩΝ.  ΤΣΙΓΚΑ

 ΕΤΩΝ  87

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Αρετή Τσίγκα. Η κηδεία της θα τελεστεί  την Παρασκευή  16 - 8 - 2019 και ώρα 11.00π.μ. , στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πατουλιάς  Τρικάλων .  

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγο Κωνσταντίνο Τσίγκα, τα παιδιά Γεώργιο Τσίγκα και Ανδριάννα Σάλτα, Αλέξανδρο Τσίγκα και Ευαγγελία Γιαννακάκη, τα εγγόνια Αρετή και Αργύρη, Δήμητρα, Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνο, αδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πατουλιάς  Τρικάλων , την Παρασκευή  16 - 8 - 2019 και ώρα 10.00π.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πατουλιάς .

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »