Τοποθετήθηκε το παρκέ στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας δίνοντας την οριστική, ουσιαστικά, μορφή στο γήπεδο που φιλοξενείται στο κτίριο.
Το συνεργείο που δουλεύει πάνω σε αυτό τον τομέα ολοκληρώνει εντός των ημερών το βάψιμο των τελευταίων στρώσεων του ειδικού βερνικιού και πολύ σύντομα θα δοθεί η δυνατότητα να «πατηθεί» το νέο δάπεδο.
Παράλληλα έχουν αφιχθεί και οι καρέκλες για την κερκίδα των επισήμων αλλά και αυτές που θα χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι.
Στον εξωτερικό χώρο έχουν επίσης ολοκληρωθεί το 99% των εργασιών που προβλέπει η συγκεκριμένη εργολαβία και απομένει να τοποθετηθεί μία περίφραξη στα εξωτερικά γήπεδα όταν αυτά ασφαλτοστρωθούν από το Δήμο.
Όπως μας ανέφερε ο υπεύθυνος του έργου από την πλευρά τους θα είναι πανέτοιμοι στα όσα προβλέπονται στις συμβατικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Πρόσθεσε όμως πως υπάρχει ένα θέμα με την ηλεκτροδότηση καθώς αν δεν συνδεθεί το ρεύμα δεν μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες δόκιμες.
Όπως σημείωσε, από την στιγμή που ο ΔΕΔΔΗΕ θα ολοκληρώσει τις εργασίες και ολοκληρώσει τη σύνδεση της ηλεκτροδότησης θα χρειαστεί περίπου 1,5 μήνας δοκιμών. Όχι μόνο για τον ηλεκτρομηχανολογικό μηχανισμό αλλά και για τις ρυθμίσεις φωτισμού, τους προβολείς και γενικότερα τον φωτισμό του αγωνιστικού χώρου με τρόπο που θα επιτρέπει και την άρτια τέλεση αγώνων και την παρακολούθηση τους από τους θεατές αλλά και την τηλεοπτική τους κάλυψη.

karditsalive.net