“Πάμε με εγγύηση την ενότητα, να νικήσουμε, για μια δημοκρατική διακυβέρνηση του Δήμου μας, με όραμα με δύναμη με ελπίδα!” ανέφερε χθες σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα η Κυριακή Παναγιωτοπούλου στο καφέ “Square” ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Φαρσάλων στις δημοτικές εκλογές του φθινοπώρου.

Την υποψήφια προλόγισαν ο πρώην δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, η κ. Αθηνά Γόμπου, Νεφρολόγος Διευθ. Νεφρολογικής Μ.Τ.Ν. ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ο αντιδήμαρχος Δομοκού κ. Νίκος Καλημέρης.

Στην ομιλία της ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι "σας προσκαλώ να συμπορευτείτε μαζί μου σε μία μεγάλη δημοκρατική αυτοδιοικητική παράταξη χωρίς χρώματα και διακρίσεις.

Σκοπός μου είναι η παράταξη αυτή να επαναφέρει τον Δήμο σε ένα δρόμο ευημερίας και προκοπής.

Απευθύνω κάλεσμα σε κάθε δημότη να αγκαλιάσει την παράταξη μας και να συστρατευθεί για την προκοπή του τόπου. Σε ένα Δήμο πρότυπο, δυνατό, υπολογίσιμο.

Σε ένα δήμο εργαστήριο φορέων, συνεταιρισμών, πολιτιστικών συλλόγων, αθλητικών σωματείων. Σε ένα δήμο που θα ιδρύει και δεν θα καταργεί, θα προχωρά και δεν θα οπισθοχωρεί.

Το χρωστάμε στον τόπο μας και στην ιστορία του. Το χρωστάμε στα παιδιά μας για να μπορούμε να τα κοιτάμε στα μάτια.

Πάμε με εγγύηση την ενότητα, να νικήσουμε, για μια δημοκρατική διακυβέρνηση του Δήμου μας, με όραμα με δύναμη με ελπίδα!”

Επίσης τονίστηκε ότι θα ακολουθήσουν ανοιχτές προς τον κόσμο συγκεντρώσεις και ότι το ψηφοδέλτιο που θα σχηματιστεί θα προέρχεται από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Στην συγκέντρωση έδωσαν το “παρών” ο πρ. Υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Έκτορας Νασιώκας, οι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ κ.κ. Άκης Νασιώκας, Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, Σταυρούλα Μπαγιώτα, του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Καρυπίδη, τα μέλη της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Ευάγ. Γιαννούλας, Κ. Σάββας, εν ενεργεία και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, πολίτες κ.α.

Με πληροφορίες από ifarsala.gr