Τη δράση του ψευτογιατρού που υποτίθεται ότι θεράπευε τη σκλήρυνση κατά πλάκας με ενέσεις βλαστοκυττάρων καταγράφει φωτογραφία – ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή που κάνει ένεση σε νεαρή ασθενή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει, ο 66χρονος φυσιοθεραπευτής «ψάρευε» ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, στους οποίους υποσχόταν ότι η κατάσταση της υγείας των ασθενών θα βελτιωθεί.

Βέβαια, ουδείς γνωρίζει τι περιείχε η ένεση που έκανε ο ψευτογιατρός στη νεαρή ασθενή. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στον αέρα εκπομπής του Alpha, η φωτογραφία είναι πιθανό να προσκομιστεί στις Αρχές, σε περίπτωση που ο άνδρας τα στοιχεία του οποίου δημοσιοποιήθηκαν από την Αστυνομία, οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης

«Θεράπευε» και τον καρκίνο

Η δράση του ψευτογιατρού χρονολογείται τουλάχιστον από το 2010, όταν και ένα από τα θύματά του που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή, είχε καταγγείλει την εγκληματική του δράση στο Συνήγορο του Πολίτη.

«Δεν τον ενδιέφερε να κάνει κάτι άλλο μετά την παράλυση που έβλεπε ολοκληρωτικά. Από την καταγγελία δεν έγινε τίποτα», είπε συγγενής θύματος.

Μάλιστα, ο 66χρονος φέρεται να είχε φτάσει στο σημείο να υπόσχεται θεραπεία και σε ασθενείς με καρκίνο.

Ταυτόχρονα, οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τον φυσιοθεραπευτή από τα Καλύβια που παρίστανε τον νευρολόγο. Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες εναντίον του είναι 15, με πέντε από αυτούς του ασθενείς να έχουν καταλήξει.

Σιγάλας για ψευτογιατρό: «Ήταν άψογος στο επάγγελμά του»

Ήταν άψογος στο επάγγελμά του σχολιάζει για τον άνθρωπο που σήμερα απασχολεί την κοινή γνώμη ως «ψευτογιατρός», ο Γιώργος Σιγάλας.

«Τον γνωρίζω από 16χρονών, ήταν επιχειρηματίας, είχε γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι. Είχα μία εξαιρετική σχέση με όλους τους αθλητές. Από εκεί και πέρα όμως, επειδή ο καθένας τράβηξε το δρόμου του, σε άλλες ομάδες κτλ, χάθηκαν τα ίχνη μας. Αλλά δεν μπορώ να πώ κάτι άλλο. Έχω τα καλύτερα, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό», είπε στον Alpha ο Γιώργος Σιγάλας.

Όπως είπε το γυμναστήριο ήταν δική του επιχείρηση και εκεί έκανε προπονήσεις εκείνη την περίοδο.

«Ξεκινώντας ως νέος αθλητής και μετά το χρησιμοποιούσαμε για κάποιες φορές και ως παίκτες του Ολυμπιακού», τόνισε.

Ο Γιώργος Σιγάλας ρωτήθηκε αν ήταν φυσίατρος στον Ολυμπιακό και αν ήταν φυσιοθεραπευτής.

«Φυσιοθεραπευτής, σωστά», απάντησε ο παλαίμαχος αθλητής.

Σε ερώτηση αν περιοριζόταν σε αυτά τα καθήκοντα, του φυσιοθεραπευτή ο κ. Σιγάλας ανέφερε: «Ναι σας λέω, εγώ αλλά και όποιον και να ρωτήσετε την εποχή εκείνη θα έχει να σας πει μόνο τα καλύτερα. Ήταν άψογος στο επάγγελμά του».

«Τώρα, από εκεί και πέρα μιλάμε για 25 χρόνια μετά, 30 περίπου, χαθήκαμε. Δηλαδή, ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά», είπε.
Ερωτηθείς πως βλέπει σήμερα την εξέλιξη με τον ψευτογιατρό τόνισε: «Δεν θέλω να το κρίνω, γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Και εγώ μαθαίνω και είμαι απλός θεατής της όλης κατάστασης και δεν μπορώ να κρίνω. Μόνο το να αποφανθεί η δικαιοσύνη η οποία έχει όλα τα στοιχεία».

ieidiseis.gr