Από τον ιστορικό Πλάτανο συνέχισε τις δυναμικές συγκεντρώσεις ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης, με τους φίλους και υποστηρικτές του να δίνουν το παρόν, στέλνοντας μήνυμα αλλαγής, ανανέωσης και νίκης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τα προβλήματα των πολιτών με την ακρίβεια και το ενεργειακό κόστος να λειτουργούν ως μέγγενη για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλά και για τους παραγωγούς που αδυνατούν να καλλιεργήσουν, λόγω του κόστους παραγωγής.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει το αυτονόητο. Ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας. Τέλος στα ψευτοδιλήμματα» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ, ώστε την επόμενη των εκλογών να προκύψει μια αξιόπιστη κυβέρνηση με πρόγραμμα που θα δώσει ουσιαστικές λύσεις.

Χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως τη μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη της χώρας κι αυτό έχει αποδειχθεί διαχρονικά από τη στάση των ηγετών του, υπογραμμίζοντας ότι «ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που παρουσίασε ένα πλήρες και κοστολογημένο πρόγραμμα το οποίο θα αποτελέσει τη βάση της συζήτησης για πιθανές προγραμματικές μετεκλογικές συνεργασίες».