"Σε λίγες μέρες αλλάζουμε σελίδα στον τόπο μας με τη δύναμή σας… Γυρίζουμε την πλάτη μας στη στασιμότητα, στην ανεπάρκεια, στα ΘΑ… που δεν έγιναν ποτέ πράξεις….Στις 8 του Οκτώβρη αποφασίζουμε για το μέλλον μας, για το αύριο των παιδιών μας… Η επιλογή είναι μία! Να κάνουμε την ανατροπή!

Να γεμίσουμε την κάλπη με ψηφοδέλτια ελπίδας, σεβασμού και προκοπής για «ΜΙΑ ΑΓΙΑ, ΕΝΑ ΔΗΜΟ, ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ!»"

Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θοδωρής Ριζούλης ζήτησε από τους κατοίκους του Αετόλοφου που έσπευσαν να τον συναντήσουν παρά τη δυνατή βροχή , να κάνουν την ανατροπή, και να δώσουν ψήφο...εμπιστοσύνης στην παράταξή του, για προκοπή και δημιουργία.

Υποσχέθηκε μάλιστα στον κόσμο που είχε κατακλύσει τους δρόμους , ότι από την επόμενη μέρα των εκλογών "ο Αετόλοφος θα ζει με έργα και όχι...λόγια του αέρα 30 χρόνων".

Καταχειροκροτήθηκε από τους κατοίκους μάλιστα ο Θοδωρής Ριζούλης όταν αναφέρθηκε στους καρεκλοκένταυρους που γύρισαν την πλάτη τους στον κόσμο της Αγιάς εδώ και δεκαετίες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Μας λένε οι κύριοι που ήταν στο τιμόνι του Δήμου 30 χρόνια, ότι αν ψηφίσετε εμάς, ξεκινάμε από το μηδέν… ότι δεν έχουμε εμπειρία… Και τους ρωτάω λοιπόν;;; Εσείς που
κοντέψατε να γίνετε συνταξιούχοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι , από το μηδέν δεν ξεκινήσατε;;;

Αλλά ξέρετε ποια είναι η διαφορά μας;;; Ότι εκείνοι μας άφησαν στο μηδέν 30 χρόνια, εγώ σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω ότι δε θα μείνουμε στα λόγια, δε θα γίνουμε «επαγγελματίες πολιτικοί στις πλάτες των συνανθρώπων μας», ότι μαζί με όλους εσάς θα κάνουμε πράξη την ανάπτυξη του τόπου μας, γιατί τον πονάμε και θα τα καταφέρουμε! "

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς μίλησε για τα έργα που θα γίνουν στη περιοχή τονίζοντας ότι "είναι δέουσας σημασίας και έπρεπε να γίνουν χθες", αναφερόμενος στις παρεμβάσεις που θα γίνουν σε όλο το χωριό, αλλά και στην καθημερινότητα του κόσμου, στη συντήρηση του σχολείου και του κοινοτικού γραφείου όπου στεγάζεται το ιατρείο, στον επαρκή φωτισμό , στους δρόμους αγροτικούς και μη.

"Η απερχόμενη δημοτική αρχή παλεύει να κάνει… έργα 20 μόνο μέρες πριν τις εκλογές, για να μαζέψει ψήφους… Και τις επόμενες 345 μέρες, αδράνεια

και κοροϊδία….Αυτό θέλουμε;;; ΟΧΙ απαντώ εγώ, και ξέρω ότι κι εσείς το ίδιο λέτε. Εμείς σας λέμε ότι θα είμαστε εδώ και τα 5 χρόνια της θητείας μας. Δυναμικά, με στόχους και έργα", τόνισε ο Θοδωρής Ριζούλης, ζητώντας από τους κατοίκους του Αετόλοφου να δώσουν τη νίκη στην παράταξή του με τη δύναμή τους.