Θερμοκήπιο φαρμακευτικής κάνναβης στον Αλμυρό Βόλου υπέστη διπλή ζημιά από τις πλημμύρες και από μία απροσδόκητη «επίθεση» ενός κοπαδιού προβάτων. Ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου περιέγραψε το περιστατικό στο TheNewspaper.gr, σχολιάζοντας πως δεν ξέρει «αν είναι για γέλια ή για κλάματα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, αμέσως μετά τις σφοδρές πλημμύρες που έπληξαν Θεσσαλία και Μαγνησία και με τις χορτολιβαδικές εκτάσεις να έχουν ουσιαστικά πνιγεί στα λασπόνερα, ένα κοπάδι με πρόβατα “εισέβαλε” σε θερμοκήπιο φαρμακευτικής κάνναβης λίγο έξω από τον Αλμυρό Βόλου. Ο ιδιοκτήτης υπολογίζει ότι τα πρόβατα έφαγαν ποσότητα από το οπιούχο φυτό, που ξεπερνά τα 100 κιλά!

«Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής. Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο; Μετά από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα, το οποίο δεν ξέρω πως γυρνάει, και ξεκίνησε να τρώει ό,τι είχε απομείνει. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

naftemporiki.gr