Πρεμιέρα έκανε εχθές το νέο Τζόκερ με τζακποτ 1,2 εκατ. στην 1η κατηγορία. Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, σε κάθε κλήρωση τα τυχερά 5άρια θα κερδίζουν από 100.000 ευρώ το καθένα.

Όπως είχε τονίσει κατά την ενημέρωση των αναλυτών στο πλαίσιο της δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων 9μηνου 2023, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas, ο ΟΠΑΠ προχωρά στην ανανέωση του χαρτοφυλακίου των αριθμοπαιχνιδιών που διεξάγονται μέσω κληρώσεων. Ειδικότερα προχωρά στην ανανέωση του Τζόκερ, του δημοφιλέστερου παιχνιδιού κληρώσεων της εταιρείας, με στόχο τη διατήρηση της δυναμικής του.

Το Τζόκερ λοιπόν άλλαξε και μοιράζει πιο πολλά σε πιο πολλούς, με τους παίκτες να διεκδικούν μεγαλύτερα έπαθλα. Συγκεκριμένα, στο ανανεωμένο Τζόκερ τα τυχερά 5άρια θα κερδίζουν από 100.000 ευρώ το καθένα σε κάθε κλήρωση, ενώ το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας θα ξεκινά πλέον από το 1.000.000 ευρώ, αντί για τις 600.000 ευρώ.

Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο opaponline.gr

Οι κληρώσεις του νέου Τζόκερ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 και θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, καθώς και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Νέο δελτίο Τζόκερ

To δελτίο Τζόκερ στα καταστήματα ΟΠΑΠ αλλάζει μορφή, χωρίς όμως να αλλάζει ο τρόπος συμπλήρωσής του. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, έχοντας στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής αριθμών. Επιπλέον, μπορούν να πάρουν μέρος σε ομαδικό δελτίο, να συμμετέχουν σε συνεχόμενες ή μελλοντικές κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

naftemporiki.gr